U prostorijama Poslovnog inkubatora u Novom Sadu 11. juna održana je prezentacija programa Delta Biznis Inkubator, koji pomaže startapima iz oblasti nekretnina, poljoprivrede, logistike ili distribucije da razviju i unaprede svoj proizvod ili uslugu uz Deltine resurse: znanje, mentorstvo, finansije i poslovne kontakte. Zainteresovani timovi mogu da se prijave za učešće u programu od 21. maja do 15. juna 2018. godine, i to na sajtu www.deltabiznisinkubator.rs

Kompanija Delta Holding pokrenula je program Delta Biznis Inkubator koji ima za cilj da podrži razvoj startap ideja iz oblasti: logistike, distribucije, poljoprivrede i nekretnina. Ovim programom Delta Holding želi da podrži razvoj preduzetništva u Srbiji.

Timovi koji prođu proces selekcije i uđu u Delta Biznis Inkubator dobijaju:

  • Podršku, znanje, konsultacije i mentorstvo stručnog tima Delta Holdinga i biznis konsultanata.
  • Podsticajno okruženje, zadatke i sve što treba da svoj startap lansiraju ka uspehu.
  • Edukacije o relevantnim poslovnim temama i veštinama.
  • Mogućnost da razviju svoj startap do faze investicije.
  • Finansijska sredstva.

Program Delta Biznis Inkubator predstavljen je do sada u 11 gradova Srbije i to: Beogradu, Subotici, Zaječaru, Novom Pazaru, Užicu, Šapcu, Vranju, Nišu, Kragujevcu, Čačku, Novom Sadu, 12.06. program će biti predstavljen u Kikindi.

Više informacija o programu i prijavu možete naći na sajtu Delta Biznis Inkubatora i na zvaničnoj Fejsbuk stranici programa.