D Inkubator predstavio se startapima na druženju, panelu i upoznavanju sa ciljem boljeg povezivanja i upoznavanja sa programom.

Na panelu na temu “O saradnji kompanija i startapa iz prve ruke” direktor IT sektora Delta Holdinga, Ivan Vasić, pričao je o saradnji i ulaganjima i startup Smart Watering koji je među prvima dobio investicije za razvoj ideje.

Nakon panela, na unconference delu druženja, menadžer za inovacije Delta Holdinga, Ivana Živković, predstavila je D Inkubator program i odgovarala na brojna pitanja ih publike. Nekoliko pitanja koja mogu i vama biti interesantna su:

  • Koji je način selekcije ideja? – Skalabilnost i inovativnost
  • Da li postoji unapred definisan iznos potencijalnih investicija? – Ne postoji, već komisija koja je prisutna na pitchu zajedno sa Deltom razmatra ideju, izlaganje tima i potencijal ideje na osnovu čega se odlučuje o investiranju i iznosu investcije
  • Iz kojih su oblasti startapi i da li program prima i timove bez oformljenog pravnog lica? – D Inkubator je otvoren za sve segemente poslovanja i nije neophodno za prijavu da postoji osnovano pravno lice.

Nakon unconference dela, 6 startup timova imalo je priliku da predstavi svoje ideje, sazna da li imaju osnov za prijavu za D Inkubator program, dobiju savete iz prve ruke, kao i saznaju neka od pitanja koja bi im bila postavljena na ulaznom pitchu za odabir timova koji ulaze u program inkubacije.

Ovo je prvo od tri druženja komapnija i startupa koje ICT Hub organizuje, te ukoliko ste zainteresovani za više detalja o D Inkubatoru prijavite se ovde.

Ako mislite da vašoj ideji može da pomogne naš program, prijavite se na sledeći D Inkubator, prijave su otvorene tokom cele godine!