Delta Holding i ove godine otvara prijave za program za podršku razvoju startap ideja u oblasti logistike, distribucije, poljoprivrede i nekretnina. Program Delta Biznis Inkubator biće predstavljen u Čačku, u četvrtak 9. maja od 15h u Naučno tehnološkom parku.

Zainteresovani timovi mogu da se prijave za učešće u programu do 13. maja isključivo na sajtu www.deltabiznisinkubator.rs, gde mogu da se pronađu sve potrebne informacije o programu.

Timovi koji prođu proces selekcije i uđu u Delta Biznis Inkubator imaju mogućnost da tokom tri meseca razvijaju i grade svoju ideju uz Deltinu pomoć, podršku i resurse. Svi timovi imaće na raspolaganju biznis konsultanta, mentora, mrežu kontakta uspešnih ljudi i finansijska sredstva za početni razvoj startapa.

Ovim programom Delta želi da podrži razvoj preduzetništva u Srbiji i da podstakne one koji su na početku realizacije svojih startap ideja. Prošle godine, od 163 prijavljenih timova, u Delta Biznis Inkubator ušlo je šest i oni su tokom tri meseca razvijali i testirali svoj startap, sticali korisna biznis znanja, kontakte i razvijali veštine. Saradnja je nastavljena sa dva startap tima.

Više informacija o programu biće dostupno na sajtu www.deltabiznisinkubator.rs i na zvaničnoj Fejsbuk stranici programa.