Delta Biznis Inkubator, program za podršku razvoju startap ideja u oblasti logistike, distribucije, poljoprivrede i nekretnina predstavljen je u Kikindi 12. juna u 15 h u coworking prostoru Mokrin House. Svi zainteresovani timovi mogu se prijaviti na sajtu www.deltabiznisinkubator.rs do 15. juna u ponoć.

Kompanija Delta Holding pokrenula je program za podršku razvoju startap ideja sa ciljem da podrži razvoj preduzetništva u Srbiji i da podstakne one koji su na početku realizacije svojih startap ideja. Program Delta Biznis Inkubator predstavljen je do sada u Beogradu, Subotici, Zaječaru, Novom Pazaru, Užicu, Šapcu, Vranju, Nišu, Kragujevcu, Čačku, Novom Sadu, Kikindi, a 13. juna od 15h program će biti predstvaljen i u Kruševcu u IT inkubatoru.

Program Delta Biznis Inkubator namenjen je svima koji imaju startap ideju u oblasti nekretnina, poljoprivrede, logistike ili distribucije, ali im nedostaju resursi za njenu realizaciju.

Timovi koji prođu proces selekcije i uđu u Delta Biznis Inkubator tokom tri meseca razvijaće i graditi svoju ideju uz Deltinu pomoć, podršku i resurse. To znači da će imati na raspolaganju biznis konsultanta, mentora, mrežu kontakta i finansijska sredstva za početni razvoj startapa.

Više informacija o programu dostupno je na sajtu Delta Biznis Inkubatora i na zvaničnoj Fejsbuk stranici programa.