Danas su otvorene prijave za Deltin program podrške startapima! Četvrti po redu onlajn konkurs za Delta Biznis Inkubator biće otvoren do 31. maja, a namenjen je svim timovima koji smatraju da imaju inovativne biznis ideje vredne investicije. Prijavljivanje za program moguće je isključivo popunjavanjem online formulara na linku: https://dinkubator.rs/prijavi-se/.

Delta Biznis Inkubator je tromesečni program koji pomaže startapima da razviju i unaprede svoj proizvod ili uslugu, pripreme ga za tržište i predstavljanje investitorima. Odabrani timovi će tokom trajanja perioda inkubacije imati organizovana zajednička predavanja i radionice, a na raspolaganju će im biti Deltini resursi, mentorska podrška i poslovni kontakti. Osim toga, sa timovima će raditi i stručni saradnici i eksterni mentori iz partnerskih kompanija sa iskustvom u razvoju startapa. Ove godine partneri na programu su PwC Srbija, ICT Hub, Karanović & Partners, Ovation BBDO, Fresh Agriculture Technologies, Miša Lukić i Dejan Tešić. Na kraju procesa inkubacije timovi će imati priliku da svoje biznise predstave investitorima.

,,Startap zajednica u Srbiji dobija sve više pažnje i različite vidove podrške, ali još uvek ima dosta prostora za unapređenje. Timovima su, osim finansijske podrške, potrebne edukacije, kontakti i mentori koji imaju iskustva u radu sa startapima. Delta Biznis Inkubator im sve to nudi i priprema ih da po završetku programa samostalno vode i razvijaju svoj biznis. Pozivam sve timove sa inovativnim poslovnim idejama koje imaju potencijal razvoja i izvan granica naše zemlje da se prijave i da zajedno sa mentorima kreiraju poslove budućnosti koji će zainteresovati investitore da u njih ulože novac.’’ rekla je Nadica Milanović, menadžer projekta Delta Biznis Inkubator.

Samo jedan klik deli ideje od toga da postanu uspešni biznisi. Prijavite se!