Program Delta Biznis Inkubator predstavljen je u četvrtak 7. juna u 15 h u Kragujevcu. Program za podršku razvoja startap ideja u oblasti logistike, distribucije, poljoprivrede i nekretnina predstavljen je u prostoru KG Coworking. Timovi koji prođu proces selekcije i uđu u Delta Biznis Inkubator tokom tri meseca razvijaće i graditi svoju ideju uz Deltinu pomoć, podršku i resurse.

Kompanija Delta Holding pokrenula je program Delta Biznis Inkubator sa ciljem da podrži razvoj startap ideja. Svi timovi koji prođu proces selekcije i uđu u Delta Biznis Inkubator imaće na raspolaganju biznis konsultanta, mentora, mrežu kontakta uspešnih ljudi i finansijska sredstva za početni razvoj startapa.

Ovim programom Delta želi da podrži razvoj preduzetništva u Srbiji i da podstakne one koji su na početku realizacije svojih startap ideja.

 

Nakon Kragujevca, ovaj program biće predstavljen u Čačku, Novom Sadu, Kikindi, a na kraju i u Kruševcu, 13. juna, u IT Inkubatoru.

Detaljnije informacije o programu kao i prijavu možete pronaći na sajtu www.deltabiznisinkubator.rs i na zvaničnoj Fejsbuk stranici programa.