Program Delta Biznis Inkubator predstavljen je u Nišu, u sredu 6. juna u Deli prostoru u 17h. Delta Biznis Inkubator je tromesečni program koji pomaže startapima da razviju i unaprede svoj proizvod ili uslugu uz Deltinu podršku u vidu mentorstva, konsultacija, edukacije i finansijske pomoći. Prijave su otvorene na sajtu www.deltabiznisinkubator.rs i traju do 15. juna u ponoć.

„Delta Holding se već 27 godina uspešno bavi stvaranjem i razvijanjem kompanija. Naš slogan je „Creating business“ i želimo da našu poslovnu filozofiju kroz ovaj program predstavimo društvu i omogućimo im da uz našu pomoć stvaraju i razvijaju svoj startap.

Imamo sve resurse koji su neophodni za razvoj startapa, a ono što želimo je da pronađemo izvanredne timove, sa fantastičnim idejama iz naših oblasti poslovanja i da im pomognemo da svoj startap lansiraju ka uspehu. Naša želja je da doprinesemo razvoju preduzetništva u Srbiji i da investiramo u dobre biznis ideje“, rekla je Monika Pejčić, menadžer programa Delta Biznis Inkubator.

Posle Beograda, Subotice, Zaječara, Novog Pazara, Užica, Šapca, Vranja i Niša, program Delta Biznis Inkubator će biti predstavljen i u:

  • Kragujevcu: 7.jun 15h KG Coworking
  • Čačku: 8.jun 15h Naučno tehnološki park
  • Novom Sadu: 11.jun 17h, Poslovni inkubator
  • Kikindi: 12. jun 15h, Mokrin house
  • Kruševcu: 13. jun 15h, IT inkubator

Više informacija o programu i prijavu možete naći na sajtu www.deltabiznisinkubator.rs i na zvaničnoj Fejsbuk stranici programa.