Program Delta Biznis Inkubator predstavljen je u Čačku, 8. juna u Naučno tehnološkom parku. Kompanija Delta Holding pokrenula je program za podršku razvoja startap ideja u oblasti logistike, distribucije, poljoprivrede i nekretnina. Svi zainteresovani timovi mogu se prijaviti na sajtu programa Delta Biznis Inkubator do 15. juna.

 

Timovi koji prođu proces selekcije i uđu u Delta Biznis Inkubator imaju mogućnost da tokom tri meseca razvijaju i grade svoju ideju uz Deltinu pomoć, podršku i resurse. Svi timovi imaće na raspolaganju biznis konsultanta, mentora, mrežu kontakta uspešnih ljudi i finansijska sredstva za početni razvoj startapa.

Cilj programa Delta Biznis Inkubator je doprinos preduzetništvu u Srbiji i investiranje u dobre biznis ideje.

 

„Delta Holding se već 27 godina uspešno bavi stvaranjem i razvijanjem kompanija. Naš slogan je „Creating business“ i želimo da našu poslovnu filozofiju kroz ovaj program predstavimo društvu i omogućimo im da uz našu pomoć stvaraju i razvijaju svoj startap. Imamo sve resurse koji su neophodni za razvoj startapa, a ono što želimo je da pronađemo izvanredne timove, sa fantastičnim idejama iz naših oblasti poslovanja i da im pomognemo da svoj startap lansiraju ka uspehu”, rekla je Monika Pejčić, menadžer programa Delta Biznis Inkubator.

Više informacija o programu i prijavu možete naći na sajtu www.deltabiznisinkubator.rs