Program Delta Biznis Inkubator predstavljen je u Kruševačkom Biznis inkubatoru u sredu 13. juna u 15h. Time je ujedno i završeno predstavljenje programa u gradovima po Srbiji. Prijave za Delta Biznis Inkubator su u toku. Svi zainteresovani timovi mogu da se prijave na sajtu www.deltabiznisinkubtor.rs do 15. juna u ponoć.

Delta Biznis Inkubator je program koji pomaže startapima iz oblasti nekretnina, poljoprivrede, logistike ili distribucije da razviju i unaprede svoj proizvod ili uslugu uz Deltine resurse: znanje, mentorstvo, finansije, kontakte i mrežu poslovnih ljudi.

Svi timovi koji se prijave, povratnu informaciju o tome da li su prošli u nardeni krug selekcije dobiće do 3. jula. Nakon toga odabrani timovi će svoje startap ideje braniti pred komisijom u ponedeljak 9. jula. Komisija će odlučiti ko ulazi u program Delta Biznis Inkubator, koji počinje 16. jula i traje do 15. oktobra.

Program Delta Biznis Inkubator je tokom juna i jula predstavljen u ukupno 13 gradova širom Srbije: Beogradu, Subotici, Zaječaru, Novom Pazaru, Užicu, Šapcu, Vranju, Nišu, Kragujevcu, Čačku, Novom Sadu, Kikindi i Kruševcu.

Više informacija o programu i prijavu možete pronaći na sajtu Delta Biznis Inkubatora i na zvaničnoj Fejsbuk stranici programa.