Danas su zvanično otvorene prijave za Deltin program za podršku razvoju startap ideja iz svih oblasti! Zainteresovani timovi mogu da se prijave isključivo online do 31. maja.

Danas su zvanično otvorene prijave za Deltin program za podršku razvoju startap ideja iz svih oblasti! Zainteresovani timovi koji smatraju da imaju ideju vrednu investicije mogu da se prijave isključivo na sledećem linku: https://dinkubator.rs/prijavi-se/ do 31. maja.

Timovi koji prođu proces selekcije i uđu u Delta Biznis Inkubator, tokom tri meseca će razvijati i graditi svoju ideju u cilju pripreme za izalazak pred investitore i na tržište. Na tom putu imaće Deltinu pomoć, podršku i resurse, a takođe, od ove godine, na raspolaganju će im biti partnerske kompanije i eksterni mentori sa iskustvom u razvoju startapa.

„Ove godine u program uvodimo nekoliko vrlo bitnih novina. Najpre, oblasti budućih startapa nećemo ograničiti samo na oblasti poslovanja Delte kao prethodnih godina. Ideja može biti iz bilo koje oblasti! Takođe, osim Deltinih stručnjaka ove godine ćemo imati i podršku mentora iz partnerskih kompanija i eksternih saradnika sa bogatim iskustvom u razvoju startapa. Oni će programu dati dodatnu vrednost, a timovima pomoći da što bolje sagledaju i unaprede svoj biznis i pripreme se za tržište“, rekla je Nadica Milanović, menadžer projekta Delta Biznis Inkubator.

Delta Biznis Inkubator je tromesečni program koji se sastoji iz sledećih faza:

  • Prijavljivanje ideja od 1. aprila do 31. maja,
  • Selekcija prijava na osnovu kriterijuma konkursa,
  • Pitch za učešće u programu,
  • Inkubacija odabranih ideja (razvijanje i testiranje ideje) i
  • Predstavljanje ideja pred potencijalnim investitorima.

Ukoliko imate inovativnu biznis ideju i tim koji deli istu viziju, iskoristite ovu priliku, znanja i iskustva mentora iz uspešnih kompanija, startapa i habova. Oni će vam pomoći da svoju ideju pripremite za investiciju i pretvorite je u biznis.

Prijavite se!