D Inkubator 2022 je završen! 25. oktobra, održan je pitch day u hotelu Crowne Plaza, gde je 5 timova ATAR, Bifrost Bioplastic, Meshka & Friends, Najmentor, Oakly by Taraba ali i ovogodišnji Wild card šesti tim Keiko prezentovao svoje startap ideje komisiji sačinjenoj od 16 potencijalnih investitora iz raznih oblasti poslovanja. Rezultati pitch dana, biće objavljeni na mrežama D Inkubatora i sajtu 10.11.2022.

Timovi su imali podršku 22 mentora, od kojih su 7 iz Deltinog sistema. Program je podržan od strane naših partnera iz EY, Ovation BBDO, Karanović & Partners, PwC, ICT Hub, Dejana Tešića, Matije Golubovića, Miše Lukića, Đorđa Vukotića, Lazara Pavlovića.

D Inkubator 2022 pružao je timovima 7 radionica na teme – biznis plan, finansijski plan, rast, marketing, veštine prezentovanja, monetizacija i prodaja. Timovi su takođe dobili mentorsku podršku prilagođenu njihovim potrebama, i pristup Deltinim rezursima. Ove godine je to bilo u vidu testiranja poljoprivredne tehnologije na imanju Delta Agrara, i otvaranja e-commerce prodajnog kanala na Ananas platformi, validacije ideja sa konkretnim potrebama korisnika, stručne podrške tehnologa i HR sektora.

Ako mislite da vašoj ideji može da pomogne naš program, prijavite se na sledeći D Inkubator, prijave su otvorene tokom cele godine!