Carousel studio iz Pančeva prošlogodišnji je pobednik D Inkubatora i tim je u koji je Delta, zajedno sa još tri investitora uložila. Oni su tvorci brenda Smartians i imaju za cilj da naprave prvi srpski zabavno-edukativni brend za decu, koji se sastoji od crtanog serijala, dečijih igračaka, slikovnica i raznih interaktivnih igara. Nakon realizovane investicije na putu su da svoj cilj ostvare.

Bukvar Teslinih Znanjona prva je u nizu slikovnica za decu rađena po edukativnom animiranom serijalu pod nazivom Teslini Znanjoni. Kroz Bukvar, azbuka postaje uvod u zanimljive pojmove iz magičnog sveta Teslandije, čarobne zemlje izuma pronalazača Nikole Tesle i malih bića Znanjona. Svaki Znanjon čuvar je znanja iz jedne oblasti, a znanje je najveća magija!

Bukvar Teslinih Znanjona istražuje reči, uči Azbuku, stimuliše dečiju finu motoriku znalepnicama i deci otvara vrata ka magičnoj zemlji punoj znanja.

Ukoliko i vi želite da malo magije Tesnilih znanjona, brzo na Ananas na kome su prvi primerci Bukvara Teslinih Znanjona u prodaji, i na youtube link na kome je pesmica za učenje azbuke za decu.

Pratite put Znanjona na sajtu www.znanjoni.rs, youtube kanalu Dečija zona ili na društvenim mrežama Instagram i Facebook.